Usyk e konfirmon se dëshiron trilogjinë kundër Joshuas nëse lufta e tij me Furyn nuk ndodh
Usyk e konfirmon se dëshiron trilogjinë kundër Joshuas nëse lufta e tij me Furyn nuk ndodh
29.09.2022 | 06:04
Nëse Tyson Fury nuk e ndryshon qëndrimin e tij për disa arsye, lufta e tij kundër Anthony Joshua nuk do të ndodhë dhe Oleksandr Usyk po e pret atë.

Ai e di se Joshua nuk do të ngurrojë të përballet edhe njëherë më të,

Usyk zbuloi se ekipi i tij dhe Joshua janë tashmë në bisedime vetëm në rast se Fury vs Joshua nuk do të ndodhë.

Kjo është plotësisht e mundur thjesht duke gjykuar se si ka reaguar Tyson Fury ndaj gjithë kësaj situate.


Në këtë pikë, kampioni është ai që duket sikur nuk dëshiron të luftojë fare me Joshuan, veçanërisht duke pasur parasysh mungesën e durimit të tij.

Por Usyk është më se i gatshëm të përballet edhe një herë me Anthony Joshuan.