Tjetër medalje ari për Shqipërinë, Abakarov triumfon në Beograd: Kampion bote në mundje
Tjetër medalje ari për Shqipërinë, Abakarov triumfon në Beograd: Kampion bote në mundje
19.09.2022 | 04:09
Shqipëria po përjeton një nga momentet e saj më të mira në sport.

Pas medaljes së artë të Luiza Gegës dhe suksesit të Florian Markut në boks, vjen një tjetër medalje ari këtë herë në mundje.

“Luftëtari” Zalimkhan Abakarov mori një fitore dominuese duke shkruar historinë në Beograd.


Abakarov mposhti amerikanin Gilman Thomas, medalist dhe kampion bote në këtë sport.