Kosova me pesë xhudiste në Grand Slamin e Tbilisit
Kosova me pesë xhudiste në Grand Slamin e Tbilisit
24.03.2023 | 03:41
Ekipi prej 5 xhudisteve nga Kosova do të paraqitet në Grand Slam Tbilisi të Gjeorgjisë.

Atje do të marrin pjesë këto xhudiste: Distria Krasniqi (-52 kg), Erza Muminoviq (-52 kg), Nora Gjakova (-57 kg), Laura Fazliu (-63 kg), Loriana Kuka (-78kg).

Në këtë Grand Slam garojnë 5 kontinente, 61 shtete, 429 garues, 221 meshkuj dhe 198 femra.

Distria, Erza dhe Nora ndeshen nesër, Laura ndeshet pasnesër, kurse Loriana të dielen


Bashkë me garueset tona kanë udhëtuar edhe trajnerët Majlinda Kelmendi dhe Fatos Tabaku.

Ndeshjet fillojnë nesër nga ora 06:30.