Hulumtimet tregojnë se sa më shumë sportiv të jetë një fëmijë, aq më pak sëmuret
Hulumtimet tregojnë se sa më shumë sportiv të jetë një fëmijë, aq më pak sëmuret
27.01.2023 | 03:25
Sa më aktiv dhe atletik të jetë një fëmijë, aq më pak ka të ngjarë të sëmuret, sipas një studimi të ri polak.Nivelet më të larta të ushtrimeve fizike dhe aktiviteti më i përgjithshëm tek fëmijët