SBASHK-u e çon Coronavirusin në Kushtetuese: Shkollat i mbyllim vetëm ne
SBASHK-u e çon Coronavirusin në Kushtetuese: Shkollat i mbyllim vetëm ne
10.03.2020 | 08:21
Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Republikës së Kosovës ka vendosur që ta dërgojë në Gjykatën Kushtetuese Coronavirusin.Kjo pasi që ky virus po ia merr punën, duke i mbyllur