Vora
Vora
26.12.2016 | 09:16
Vora është Vendbanim në Shqipëri.

Historia

Emri VORE thuhet se emri vore vjen nga koha e Skënderbeut, sepse u varrosnin ushtaret e rene ne lufte dhe u quante "vorre". Me kalimin e viteve emri është transformuar ne VORE.

Gjeografia

Është qytet ne fushën e Tiranes.
Shëngjini
Shëngjini
27.12.2016 | 02:36
Miloti
Miloti
27.12.2016 | 02:33
Rubiku
Rubiku
27.12.2016 | 02:25
Leskoviku
Leskoviku
27.12.2016 | 02:21
Konispoli
Konispoli
27.12.2016 | 02:16
Këlcyra
Këlcyra
27.12.2016 | 02:11
Krasta
Krasta
27.12.2016 | 02:05
Kërraba
Kërraba
27.12.2016 | 02:00
Fushë-Arrëza
Fushë-Arrëza
26.12.2016 | 16:31
Orikumi
Orikumi
26.12.2016 | 16:27