Vjosa Osmani e paska motrën pa behane
Vjosa Osmani e paska motrën pa behane
07.04.2021 | 09:40

I pamë të gjithë, dy vajzat, bashkëshortin, nënën dhe babain e presidentes së Kosovës Vjosa Osmani.

Por pak njerëz dinë se ajo ka një motër. Quhet Blinera Osmani.

Nuk ngjasojnë fort mes vete, por kanë diçka të përbashkët, shenjat dhe mimika.

Blinera është motra e vogël e Vjosës, është e martuar dhe ka një vajzë.

Shikojini disa foto të saj dhe vlerësojeni vet….


Kjo faqe kontrollohet dhe menaxhohet nga stafi i Revistës Kosovarja
Adresa: Rruga: "Ali Hadri"-nr.6 Prishtinë, Kosovë
REDAKSIA: +38338517575; +38344143448; Email: info@kosovarja-ks.com
© 2020 REVISTA KOSOVARJA Dizajni: Labinot Bërbatovci