Vëllezërit Xhaka i bëjnë dhuratë luksoze babait të tyre
Vëllezërit Xhaka i bëjnë dhuratë luksoze babait të tyre
02.04.2021 | 07:03

Granit dhe Taulant Xhaka janë ndër futbollistët shqiptarë më të suksesshëm jashtë kufijve, por që na kanë bërë shumë krenarë me paraqitjet e tyre.

Të dy vëllezërit Xhaka jetojnë tashmë e sa vite në Zvicër, atje ku kanë krijuar edhe familjet e tyre, 

Granit Xhaka është i martuar me Leonita Xhakan dhe kanë një vajzë e që pritet të bëhen prindër për herë të dytë, ndërsa Taulanti është i martuar me Arbnora Xhakan dhe janë prindër të një djali.

Sot përmes një postimi në Instagram, Taulanti ka bërë të ditur se ai bashkë me Granitin, i kanë blerë babait të tyre një veturë si dhuratë.

Dhuratë kjo mjaft luksoze, një veturë e tipit Mercedes.