Rama kthehet në shtëpi, publikon fotografitë e Kosovës: Mikpritje fantastike
Rama kthehet në shtëpi, publikon fotografitë e Kosovës: Mikpritje fantastike
21.06.2022 | 04:56

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka publikuar një fotoalbum të fotove që ai i konsideron si më përmbajtësoret nga vizita dy-ditore që pati në Kosovë.

Ai qëndron dy ditë në Kosovë ku u takua me përfaqësues të bizneseve, vizitoi familjen e Hashim Thaçit në Burojë dhe ishte në takimin mes dy qeverive.

Rama ka falënderuar të gjithë për mikpritjen fantastike.

“Faleminderit nga zemra të gjithëve për mikpritjen fantastike”, shkroi ai.