Në funeralin e Mbretëreshës u këndua kënga e dasmës së saj
Në funeralin e Mbretëreshës u këndua kënga e dasmës së saj
20.09.2022 | 02:37
Mbretëresha ka lindur në Westminster Abbey, ku është vendi ku ajo u martua në vitin 1947 dhe u kurorëzua në vitin 1953 dhe ku mori pjesë në dasmat dhe funeralet mbretërore.

E gjithashtu në funeralin e saj, sot u lëshua kënga me të cilën ajo u martua në vitin 1947, me Philip Mountbatten, shkruan BBC,

Mbretëresha humbi burrin e saj të dashur në prill të vitit të kaluar pas më shumë se 70 vitesh martesë.