Mjeku që shërben tash e 17 vite në Spitalin e Pejës, aty ku trajtohen 400 mijë raste në vit
Mjeku që shërben tash e 17 vite në Spitalin e Pejës, aty ku trajtohen 400 mijë raste në vit
23.01.2023 | 02:06

Me një shikim mund të vërejë problemin. Një gjë të tillë, Besnik Ibraj, e ka përvetësuar për shkak të kohës së gjatë që punon aty.

Ibraj, me 17 vite përvojë në repartin e emergjencës në spitalin e Pejës, thotë se aty pranojnë deri në 400 mijë raste në vit, të cilët marrin shërbime te ndryshme.

Megjithatë, sa i përket stafit aty, ai ka një hall.

Pavarësisht se brenda spitalit thote se përballen me probleme të ndryshme, një gjë e bën gjithmonë të lumtur.

E ndjesia me e fuqishme eshte kur doktori eshte i vetedijshem se ka shpetuar nje jete.

Spitali regjional i Pejës numëron nje staf me rreth 600 punonjes dhe ofron shërbime për komunën e Pejës, Istogut, Klinës dhe Deçanit.