Kur Ibrahim Rugova e Rexhep Qosja ishin “afër” njëri-tjetrit
Kur Ibrahim Rugova e Rexhep Qosja ishin “afër” njëri-tjetrit
21.11.2022 | 04:50

Fotografi i njohur Ilaz Bylykbashi ka publikuar një fotografi të rrallë të Ibrahim Rugovës e Rexhep Qosjes.

Marrëdhënia e Rugovës me Qosjen është diskutuar gjatë. Ata janë portretuar edhe si rivalë nga profesionet e tyre por edhe në politikë. Por, kjo fotografi tregon se dikur kanë pasur raporte të mira dhe kanë qenë të afërt.

Fotoreporteri Ilaz Bylykbashi në përshkrimin e fotografisë ka shkruar:

Për mos me u harru: “Babai i Kombit”, Rexhep Qosja, dhe Themeluesi i Shtetit, Ibrahim Rugova.

Postimi i tij i plotë: