Kështu e festuan përvjetorin 4 të Genci dhe Eni
Kështu e festuan përvjetorin 4 të Genci dhe Eni
06.04.2021 | 06:56

Genc Prelvukaj dhe Eni Koçi festuan 4 vjetorin e lidhjes së tyre të dashurisë.

Të dashuruar e të pandarë nga njëri-tjetri, Genci dhe Eni në përvjetorin e tyre i kanë kushtuar kohë vetëm njëri-tjetrit.

Ata kanë festuar këtë ditë të shënuar në një resort, me ç’rast kanë ndarë edhe disa fotografi.

No description available.
No description available.