Kështu dukeshin disa prej aktoreve para se të bëheshin të famshëm e të pasur
Kështu dukeshin disa prej aktoreve para se të bëheshin të famshëm e të pasur
22.07.2021 | 04:49

Sot, agjendat e yjeve të Hollivudit janë të mbushura paraprakisht për vitet që pasojnë, dhe të gjithë regjisorët më të mirë dëshirojnë t’i kenë në projektet e tyre.

Por, para se të bëheshin prijës të listës A, shumë prej tyre kanë pasur role të vegla në filma dhe seriale televizive me buxhet të ulët.

Aishwarya Rai në moshën 23 dhe 44 vjeç

Monica Bellucci në moshën 26 dhe 55 vjeç.

Courteney Cox në moshën 22 dhe 56 vjeç

Linda Hamilton në moshën 29 dhe 63 vjeç

Goldie Hawn në moshën 24 dhe 72 vjeç

Kurt Russell në moshën 12 dhe 67 vjeç

Jessica Biel në moshën 15 dhe 37 vjeç

Rowan Atkinson në moshën 24 dhe 64 vjeç

Alicia Vikander në moshën 13 dhe 30 vjeç

James McAvoy në moshën 16 dhe 40 vjeç

Daniel Craig at the age of 24 dhe 51 vjeç

Tommy Lee Jones në moshën 24 dhe 74 vjeç

Nicolas Cage në moshën 17 dhe 57 vjeç

Lucy Liu në moshën 22 dhe 50 vjeç

Catherine Zeta-Jones në moshën 20 dhe 51 vjeç

Gerard Butler në moshën 27 dhe 51 vjeç

Sharon Stone në moshën 23 dhe 61 vjeç