A mund ta gjeni Albin Kurtin në këtë fotografi?
A mund ta gjeni Albin Kurtin në këtë fotografi?
22.02.2021 | 06:08

Në rrjetet sociale është publikuar një foto e një grupi të nxënësve të shkollës fillore “Naim Frashëri” në Prishtinë.

Në mesin e nxënësve që gjenden në këtë fotografi është edhe kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.

Nuk dihet në cilin vit është shkrepur kjo fotografi, megjithatë duket se Kurti dhe nxënësit tjerë janë në moshë të re.


Albin Kurti me bashkëmoshatarët e tij

Ndërkohë, Kurti para pak vitesh kishte treguar se tetë klasët e fillores i kishte kryer në shkollën “Naim Frashëri” në Prishtinë.