Pas Osmanit, edhe Rama publikon fotografi me çiftin Biden
Pas Osmanit, edhe Rama publikon fotografi me çiftin Biden
22.09.2022 | 22:46

Me Presidentin Joe Biden dhe bashkëshorten e tij Jill, ka realizuar fotografi edhe kryeministri i Shqipërisë Edi Rama bashkë me bashkëshorten e tij.

Rama e ka përshkruar këtë si fotografinë e ditës.

“Photo of the day”, ka shkruar ai në gjuhën angleze.

Pak më parë, një fotografi të ngjashme e ka publikuar edhe presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani.