Nervozë e madhe pasi i refuzon Pashinyan, Putin hedh stilolapsin, Lukashenko shokohet
Nervozë e madhe pasi i refuzon Pashinyan, Putin hedh stilolapsin, Lukashenko shokohet
24.11.2022 | 14:35

Kryeministri i Armenisë, Nikola Pashinyan ka shkaktuar një shok të madh tek Vladimir Putin dhe Aleksander Lukashenko kur ka refuzuar të nënshkruajë deklaratën e përbashkët për “Traktatin për Siguri Kolektive”,

Me një veprim të tillë Pashinyan e ka kolpasuar gjithë samitin, duke shkaktuar nervozizëm të madh tek Putin dhe Lukashenko.

Në videon e publikuar shihet se si Vladimir Putin hedh stilolapsin si shenj zemërimi ndërkohë Lukashenko shokohet.