Gruaja e Rexhep Selimit, Avni Dehari, Vasfije Krasniqi e Donika Gervalla në listën e VV-së
Gruaja e Rexhep Selimit, Avni Dehari, Vasfije Krasniqi e Donika Gervalla në listën e VV-së
16.01.2021 | 22:32
Lëvizja Vetëvendosje para pak minutash ka publikuar listën e plotë të kandidatëve për deputetë, të cilët e ka dorëzuar për certifikim në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.

Ajo që bie në sy në listën e Vetëvendosjes është se në dhjetëshen e parë janë gruaje Rexhep Selimit me numrin dhjetë, Avni Dehari me numrin pesë, Vasfije Krasniqi-Goodman me numrin 4 dhe Donika Gërvalla me numrin tetë.