15-vjeçarja Yllka Leti ka nevojë për ndihmë, mund ta ndihmoni duke blerë pikturat e saj
15-vjeçarja Yllka Leti ka nevojë për ndihmë, mund ta ndihmoni duke blerë pikturat e saj
16.01.2021 | 22:58

15 vjeçarja Yllka Leti, ka nevojë për ndihmë,

Familjarët kanë kërkuar ndihmën e qytetarëve për të siguruar shërim për Yllkën.

Ajo ka lindur me sëmundjen e fibrozës cistike dhe terapia e saj mund të blehet vetëm jashtë Kosovës dhe kushton shumë shtrenjtë.

Asaj mund ti ndihmoni duke i blerë pikturat, që Yllka i ka pikturuar vetë.

Yllka nuk dëshiron që ndihma të jepet në formë të lëmoshës, por përmes blerjes së pikturave të saj. Ajo ka një talent të rrallë në art, siç mund ta shihni edhe në fotot më poshtë.