“Super” ushtarët - Njëri i FSK-së e tjetri i Ushtrisë Amerikane
“Super” ushtarët - Njëri i FSK-së e tjetri i Ushtrisë Amerikane
22.04.2021 | 21:05
Pjesëtarë e FSK-së së bashku me pjesëtarë të Ushtrisë Amerikane kanë kryer trajnim familjarizues për ngasje dhe mirëmbajtje në Automjete të Blinduara M1117.
 
Ky trajnim është pjesë e mbështetjes së Ushtrisë Amerikane për ngritjen e kapaciteteve të FSK-së në kuadër të planit 10 vjeçar të tranzicionit. FSK vazhdon të ngritë kapacitetet e veta.