“Nuk më intereson mu Le Peni por më intereson Murati i Skenderajit”
“Nuk më intereson mu Le Peni por më intereson Murati i Skenderajit”
23.06.2022 | 13:10
Një diskutim i ashpër rreth tërheqjes apo jo të 30 për qind të Trustit, mes kryeministrit Albin

Kurti dhe deputetes së PDK-së, Ganimete Musliu, ka ngjallur të qeshura në seancë.

Kjo pasi që kryeministri Kurti akuzoi PDK-në se :janë populist si Maria Le Pen” – ish-kandidate për presidente të Francës.

E lidhur me këtë deklaratë, reagoi deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu.

Ajo tha se asaj nuk i interes Le Pen, por Murati i Skenderajit, duke kërkuar që të mundësohet tërheqja e Trustit.


“Nuk më intereson mu Le Peni por më intereson Murati i Skenderajit”, tha ndër të tjera Le Pen.