Ëmbëlsirë me mjedra
Ëmbëlsirë me mjedra
03.08.2022 | 07:04
Përbërësit:


▪ 800 g biskota
▪ 1 litër jogurt
▪ 250 g mjedra apo dredhëza
▪ 200 g krem

Përgatitja:

Thyeni biskotat në copa (nuk duhet të jenë tepër të imëta) dhe qitni në enë.

Qitni në jogurt dhe përzieni në mënyrë që biskotat të njomen.

Merrni 200 g krem. Përgatitni pemët – qoftë kur është fjala për mjedrat apo dredhëzat.

Në tabaka rendisni biskotat të cilat i keni njomur me jogurt, ashtu që të bëni një bazë të rrafshët.


Sipër qitni pemët.

Qitni sipër kremin. Dhe, ëmbëlsira është gati!