Tortë me kumbulla dhe arra
Tortë me kumbulla dhe arra
30.09.2022 | 02:38
Përbërësit:– 3 vezë më të mëdha apo 4 më të vogla,– 2 filxhanë grizë,– 2 filxhanë miell,– 1 filxhan vaj,– 1 filxhan jogurt,– 1 filxhan sheqer,– 1 qese pluhur për ëmbëlsira,– 1 lëvore limoni,– 50 gr