Shikoni se si mund ta palosni një pallto dimëror në mënyrë që të zërë pak vend
Shikoni se si mund ta palosni një pallto dimëror në mënyrë që të zërë pak vend
24.01.2023 | 04:54

Nëse nuk keni hapësirë të mjaftueshme, kështu duhet të veproni

Kur bëhet fjalë për palosjen e gjërave, veshjet e dimrit, veçanërisht xhupat e dimrit, paraqesin një sfidë të veçantë.

Për shkak të madhësisë dhe trashësisë së tyre, zënë shumë hapësirë dhe nëse kemi disa pjesë, shpesh nuk kemi vend për të gjithë në dollap.

Nëse dëshironi të hiqni mënjanë ato që nuk i vishni më, ekziston një mënyrë për ta bërë atë në mënyrë më efikase.

Me vetëm disa lëvizje, mund ta bëni një xhup dimëror në një drejtkëndësh të vogël, për të cilin do të gjeni lehtësisht vend në dollap apo gardërobë dhe në këtë mënyrë kurseni hapësirë.

Klikoni KËTU për ta parë VIDEON