Rastet kur arkitektët “çmendën” botën me projektet e tyre
Rastet kur arkitektët “çmendën” botën me projektet e tyre
13.01.2021 | 07:27

Arkitektura, si disiplinat e tjera, është një art sepse kërkon shumë krijimtari dhe imagjinatë.

Sidoqoftë, ndonjëherë, dizenjot e konstruksioneve të caktuara tejkalojnë çdo kufi të paramenduar dhe bëhen pjesë vërtet unike falë bukurisë dhe funksionalitetit të tyre.


Ose thjesht përfundojnë duke qenë një përzierje e çuditshme e origjinalitetit (dhe mungesës së logjikës.

Më poshtë do të shikoni ”krijesat e çuditshme” në të gjithë botën falë përdoruesve që ndanin foto të ndërtesave të çuditshme, të palogjikshme dhe disi të çuditshme.