Dhjetë vendet më të lumtura në botë
Dhjetë vendet më të lumtura në botë
22.07.2021 | 04:56

Vendet skandinave vazhdojnë të mbeten në krye të listës, duke mbajtur 3 vendet e para të Raportit Botëror të Lumturisë në vitin 2020.

Finlanda është vendi më i lumtur në botë.

Finlanda, Islanda dhe Danimarka u emëruan si tre vendet më të lumtura të botës në studimin që bazohet në sondazhet nga Gallup si dhe treguesit e zhvillimit. Më pas renditen Zvicra, Hollanada, Suedia, Gjermania, Norvegjia, Zelanda e Re dhe Austria.