Të tjera cilësi që mund të trashëgohen vetëm nga babai
Të tjera cilësi që mund të trashëgohen vetëm nga babai
27.01.2023 | 03:31
Shumëkush beson se ne trashëgojmë gjysmën e gjeneve nga nëna dhe gjysmën tjetër nga babai, por gjërat nuk funksionojnë kështu.Ekspertët e gjenetikës pohojnë se ka 60 për qind më shumë mundësi për të