Ngrohja me ‘alternativën’ më ndotëse e ajrit
Ngrohja me ‘alternativën’ më ndotëse e ajrit
30.09.2022 | 01:36
Rekomandimet e Qeverisë së Kosovës që qytetarët ta kursejnë energjinë elektrike, droja nga reduktimet e shpeshta të energjisë dhe çmimi i lartë i druve, e kanë shtyrë Afrimin (identiteti i vërtetë i