Unë s’e kam mbjellë arën hala
Unë s’e kam mbjellë arën hala
16.12.2016 | 11:05
Ni i zllakuçanas i ngjet kijet me livrue ditën e dielle. Prifti kapërcen atypari edhe, n’vên se me i thanë ,,Puna e mar!’’, po i thotë:
- A s’po t’vjen marre si i ki ngjitë kijet t’diellen? A e di ti qi zoti, kur e ka jaratisë dynjanë për gjashtë ditë, t’shtatën ditë, t’diellen, ka pushue!?
- Paj, zoti e ka krye punën edhe ka mujtë me pushue, a unë, si p’i sheh ti, lum urata, s’e kam mjellë arën hala. - i tha i zllakuçanasi.
(Padalishtë, Drenicë.)
Kallamoqi s`ka sabër
Ni hoxhë, me nifarë tubimi, kish pas thanë se veç me sabër u bâhet ballë të tana punëve. Njani po i thotë:
- Veç ni punë, hoxhë efêni, nuk ka sabër.
- Cilla?
- Kallamoqi, kur t’bâhet m’u prashitë, s’ka sabër. Ibërticë, Gollak
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55