S’ta len as mrenë e le ma n’hamar
S’ta len as mrenë e le ma n’hamar
16.12.2016 | 11:20
Njani, tuj shkue udhës, e sheh njanin tuj livrue. Lavërtari e lâke laknor, bâjke trapa. Udhtari po i thot:
- Puna e marë!
- Marë paç!
- Keq paske punue.
Lavërtari i tha:
- N’hamar t’zotit!
Vallahi - i tha udhtari - s’ta le as mrênë e le mâ n’hamar.
Likoshan, Drenicë
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55