Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Një plakë duke ecur rrugës, i sheh disa djem të rinj duke marrë drogë. Duke mos e ditur ajo se çka është ajo, i pyet ata: - Çka jeni duke bërë ashtu? Ata i përgjigjën: – Po marrim drogë. – Në rregull, ia kthen plaka, - por mos uleni aty se mund të ftoheni!
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55