Personalitetet me famë botërore
Personalitetet me famë botërore
21.12.2016 | 03:12
Profesori e pyet nxënësin: Tregoma ndonjë personalitet me famë botërore. Nxënësi: Ronaldo, Messi, Kaka, e të tjerë. Profesori: A nuk e njeh Betovenin, Mozzartin. e tjerë? Nxënësi: Rezervistët nuk i njoh për besë, se ata kurrë nuk luajnë!.
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55