Një nënë tiranase pyet një djalë të ri në autobus
Një nënë tiranase pyet një djalë të ri në autobus
21.12.2016 | 01:52
- Si të quajnë o bir? - A u a?
- përgjigjet djali i zënë pak në befasi.
- Ta gëzosh o bir - i thotë plaka dhe me vete thotë - lloj lloj emrash po dëgjojmë sot.
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55