Ndërmjet të lagtiti e të thatit
Ndërmjet të lagtiti e të thatit
16.12.2016 | 10:26
Ish kanë ni demel. Kijet i kish pasë, sênet për punë po, pllugun po, edhe ish kanë metë pa mjellë. E vesin miqt:
- Pse s’molle sivjet?
- Vallahi, ni herë ke lagt e dikur u tha.
- Ani, ku ke ti nërmje’ t’lagtit e t’thatit?
Puntori, mos m’e ruejtë kohën nërmje’ t’lagtit e t’thatit me mjellë, ai s’un mjellë kurr. Padalishtë, Drenicë
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55