Në shkretëtirë
Në shkretëtirë
21.12.2016 | 01:45
Duke ecur të etur në shkretëtirë, gjermani, shqiptari dhe italiani, shohin një liqe dhe shqiptari dhe italiani e fusin kokën e ujë. Kur i sheh gjermani thotë me vete: O my got!, Shqiptari ia kthen: Fute kokën në ujë se s’ka gotë këtu.
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55