Martesa
Martesa
21.12.2016 | 01:50
E pyet nxënësi mësuesen: - Pse kur martohet nusja veshet me të bardha? Sepse për të është ditë gëzimi - ju përgjigj mësuesja. - Aha, tani e kuptova pse dhëndri veshet me të zeza -tha nxënësi.
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55