Kryet ia kishin pre ata para meje
Kryet ia kishin pre ata para meje
11.01.2017 | 09:17
Nastradini në luftë e kishte zënë një shka (serb), tha në fillim po ja priste dorën, pastaj tjetrën dorë, tani këmbët e kështu me radhë... Po i thotë një kolegë i luftës: “O Nastradin, preja kryet edhe lëre”, Nastradini iu përgjigj: “Kryet ia paskan prerë ata para nesh”.
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55