Fundi i mamit
Fundi i mamit
21.12.2016 | 01:53
Një polic i afrohet fëmijës që po qante në trotuar - Pse qan? Ke humbur? - Po. - Pse s`u kape tek fundi i mamit? - Ishte shumë i shkurtër, nuk e arrija dot.
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55