Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Hasa: Kam nje lajm te mire dhe nje lajm te keq.
Hysa: Ok me thuaj ate te mirin më përpara.
Hasa: Kam lene drogen.
Hysa: Po shyqyr me ne fund… po lajmi i keq.
Hasa: Se mbaj mend ku e kam lëëe ja q…..a robt.
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55