Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
Polici hapte një gropë, ndërsa një kalimtar rasti e pyet: - Pse po e hapë këtë gropë. Polici: do të bëj një foto për pasaportë. Kur kthehet kalimtari, e sheh prapë policin duke hapur gropën tjetër, i thotë: E tash ç’po të duhet kjo gropë. Polici: Mi kanë kërkuar dy foto.
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55