Doktori dhe budalla
Doktori dhe budalla
16.12.2016 | 11:25
Ishte një punëtor i thjeshtë dhe i thotë një doktori unë dua një raport prej 1 jave për mos te vajtur në punë me arsyetimin që nuk shikoj. Mirë i thotë doktori. E shikon atë shtyllën atje se unë nuk e shikoj.
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55