Do të ju tregoj të gjithëve
Do të ju tregoj të gjithëve
16.12.2016 | 11:14
I kish pas thanë njani një shoqit t`vet:
- Po t`kallzoj diçka n`besë, po ti mos i trego askujt.
Ai tjetri i tha:
- Besa do t`i tregoj tërë botës. Pasi s`po mund ta ruash ti atë fjalë, kah ta ruaj unë!

Kosovë
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55