Deti i vdekur
Deti i vdekur
21.12.2016 | 01:50
A ke degjuar për Oqeanin Atlantik e pyeti shoku shokun. Po, pse?.
Unë e kam kaluar me not.
Ai, po kjo s’është gjë, a ke dëgjuar për Detin e vdekur. Po, pse?
Unë e kam vra!
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55