Biondina në kanalizim
Biondina në kanalizim
21.12.2016 | 01:53
Një biondinë duke ecur rrugës, bie në kanalizim. Pasi që del nga kanalizimi, thotë: “Shyqyr që kanalizimi ishte i hapur se përndryshe nuk kisha mundur të dal jashtë!”.
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55