Bac, e shoqja apo unë jam ma trim?
Bac, e shoqja apo unë jam ma trim?
16.12.2016 | 11:17
Ishin kanë dy vllazën. Njani ish i martuem. Shpesh herë u rrokshin vllaznit nërmje veti e u rrehshin. Baci e rrehke vllaun e vogël qi nuk ish i martuem, e sakatojke e ky cik nuk guxojke me ba. Mirpo kur u idhnojke ky vllau i vogël, e rrehke nusen e bacit. E shoqja e bacit e rrehke burrin e vet e edhe baci cik s’guxojke me ba. Ditë pej ditsh u çue vllau i vogël e shkoi tu ni plak, tu Brahim Uka i Dobërdolit. Po i kallxon:
- Jena tre vetë - baci m’rreh mue, e une cik s’goxoj me ba. Une e rrehi t’shoqen e bacit e ajo cik s’guxon me ba. Kush àsht ma trim n’shpinë tonë?
- He, bre djalë i mirë, - ja kthei Brahim Uka - ti kanke ma trim se ti p’e bàjke bacin e s’po i kthejke dorë si ma i vjetër qi âsht. Edhe po mujke m’e rrehë t’shoqen e bacit e ajo p’e rrehka bacin e ai cik s’po guxojka me ba. Pej juve treve ti po del ma trimi.

Arllat, Drenicë
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55