Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Shkon një biondinë në shitore edhe blen një pako qumësht. Duke dalë tek dera, kthehet dhe i thotë shitësit: - Pse po shkruan në pako ‘hape këtu’, a nuk bën ta hapë në shtëpi?
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56